Süper Lig Şampiyonu Bursaspor Bolluca'dan Eli Boş Döndü 3-0

TFF 2.Lig Beyaz Grup 16.hafta müsabakasında Bursaspor'u yenilenen Bolluca Stadı'nda ağırlayan Arnavutköy Belediye Spor'umuz sahadan 3-0 galip ayrılarak 5.sıraya yükseldi. Hibrit çime dönüştürülen zemini, Protokol locası, Kamera çekim odası ve yeni yönetim binası ile Bolluca Stadı bu sezon ilk karşılaşmasına ev sahipliği yaptı. Yaklaşık 1000 Arnavutköy Belediye Spor seyircisinin takip ettiği müsabakada 100 kadar Bursaspor taraftarı da takımını yalnız bırakmadı.  2009-2010 Süper Lig şampiyonu Bursaspor'un genç bir kadro ile mücadele ettiği karşılaşmayı ilk yarıda Furkan Yaman'ın kafa golü ile Arnavutköy Belediye Spor 1-0 önde kapadı. İkinci yarıda da top kontrolünün takımımızda olduğu anlarda Furkan Yaman ikinci golünü de harika bir kafa vuruşu ile ağlara gönderdi. Ligde gol krallığında zirvede yer alan Furkan Yaman gol sayısını 10'a çıkardı ve takımını sırtalamaya devam etti. Dakikalar 62' yi gösterdiğinde 17 yaşındaki genç oyuncumuz Adem Metin Türk sahne aldı ve güzel oyununu bir golle süsleyerek skoru 3-0'a getirdi. Gelecek vaad eden oyuncularımızdan olan Adem Metin ilk kez 11 olarak çıktığı kaşılaşmada izleyenlerden tam not aldı. Bolluca stadı'nın açılışına yakışır önemli bir rakip ile sahadan 3-0 gibi net skorla ayrılan takımımız haftayı 5.sırada tamamlayarak playoff iddiasını sürdürdü.