Türkiye Kupasında 1.Lig Lideri Ümraniyespora Elendik

Ziraat Türkiye Kupası'nda 4.Tur karşılaşmasında Arnavutköy Belediye Sporumuz güçlü rakibi Spor Toto 1.Lig Lideri Bereket Sigorta Ümraniyespor karşısında iki kez öne geçmesine rağmen son dakikalarda yediği golle elendi.

Ümraniye Şehir Stadında oynanan maça iyi başlayan ve maç boyu toplam şut, isabetli şut, gol pozisyonu gibi istatistiklerde rakibinden önde olan ekibimiz 41.dakikada Tolga Şahin ile 1-0 öne geçti.

Ligde haftasonu oynanan karşılaşmada ilk 11'de yer alan kadrodan 9 değişiklik ile karşılaşmaya çıkan ekibimiz sahada ilk yarı üstün bir oyun segilerken Ümrainyespor'a gol şansı tanımadı.

İkinci yarıda 4 oyuncu değişikliğine giden 1.Lig ekibi 65.dakikada Mustafa Karagöz ile eşitliği sağladı. 69'da penaltı kazanan Arnavutköy Belediye Spor'umuz Mert Çölgeçen ile bir kez daha öne geçti 2-1.73. dakikada uzaktan vurduğu şut ile tekrar skoru eşitleyen isim ikinci yarı oyuna giren Oğuz Gürbulak oldu.

3.gol fırsatları bulan ekibimiz Halil ve Mertkan ile bu pozisyonlardan yararlanamazken, 85.dakikada Venezuella'lı oyuncusu Del Valle ile golü bulan Ümraniyespor skoru 3-2'e getirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmazken Türkiye Kupası'nda 4. turda yükselen ekibimizi zorlu rakibi karşısında gösterdiği mücadeleden ötürü tebrik ederiz.