Yeni Sezona 1 Puan İle Başladık

TFF 3.lig 1.grupta yer alan Arnavutköy Belediye Spor 2021/2022 sezonu ilk maçında deplasmanda Belediye Kütahyaspor ile karşı karşıya geldi. Tribünlere %50 kapasite ile seyirci alındığı mücadele ikinci yarıda gelen karşılıklı goller ile 1-1 sona erdi.

Kütahya Dumlupınar Stadında oynanan karşılaşmayı Hakem Ömer Kocabey yönetti.

İlk yarıda orta saha mücadelesi şeklinde geçen müsabakada grubun güçlü ekiplerinden Belediye Kütahyaspor atak girişimleri tehlike bölgesine girmeden defans oyuncularımız tarafından engellendi.

İkinci yarıda galibiyet golünü arayan iki takım oyuncuları 60. dakikaya kadar kıyasıya mücadele verirken ev sahibi ekip Tuncay Fındıkcı’nın ayağından bulduğu golle 62.dakikada 1-0 öne geçti.

67.dakikada ekibimizde Erkan Şentürk yerini Tolga Şahin’e bıraktı. Golden sonra beraberlik arayışlarını sürdüren ekibimiz ataklarını sıklaştırdı.

Dakikalar 79’u gösterdiğinde Hüseyin Çelik beraberlik golünü kaydederek skoru eşitledi 1-1. 81.dakikada Mert Çölgeçen Mithat Yaşar’ın ve 86. dakikada Mertkan Cengiz Mustafa Acun’un oyuna dahil olurken kalan dakikalarda başka gol olmadı. Arnavutköy Belediye Spor 2. Haftada kendi evinde Formül Erbaaspor ile karşılaşacak.